POKERSTARS ANUNŢĂ EPT VIENA: €500.000 GARANTAŢI PENTRU PRIMUL LOC

octombrie 9, 2010 in Stiri, Wog

Din 26 până pe 31 octombrie, cea mai mare serie europeană de turnee face popas în Viena

PokerStars.net, sponsorul European Poker Tour (EPT), anunţă un nou eveniment EPT în capitala austriacă. La şase ani de la ultima oprire în Viena, oraşul va găzdui pentru cinci zile un eveniment cu intrarea de €5.300 şi €500.000 garantaţi pentru primul loc. Între 26 şi 31 octombrie, în cazinoul în stil renascentist Concord Card Casino din cadrul Palatului Kursalon din City Park, fanii pokerului se vor bucura de o nouă tranşă de evenimente live.

“Sunt nerăbdător să joc într-un eveniment EPT chiar în oraşul meu”, a spus Johannes Steindl, membru al TeamPro PokerStars Austria. Locuiesc în Viena de trei luni şi este unul dintre cele mai frumoase oraşe din Europa. Voi da tot ce am pentru a câştiga şi a aduce acasă trofeul şi marele premiu!”

Viena este capitala culturală a Europei, bucurându-se odinioară de operele lui Mozart, Beethoven, Schubert şi Johann Strauss, fără a uita a-i menţiona pe Hedy Lamarr şi Maria von Trapp. O mulţime de jucători locali sunt aşteptaţi să vină în capitala austriacă, inclusiv jucătorii Team PokerStars Pro Sebastian Ruthenberg şi Sandra Naujoks, împreună cu Johannes Steindl şi Ambasadorul PokerStars, Boris Becker.

Sezonul 7 al EPT a debutat în săptămîna 11 – 16 august, în frumoasa capitală a Estoniei, Tallinn, cu un eveniment de şase zile, cu un buy-in de €4.250. La următoarea oprire, între 28 august – 2 septembrie, în uluitoarea staţiune Vilamoura, jucătorii de pretutindeni au avut plăcerea de a se întrece la masa de poker în evenimentul de €5.300, dar şi pe terenul de golf în ceea ce a purtat numele de ‘Fairways and Felts Challenge’.

European Poker Tour, seria de turnee de poker sponsorizată de PokerStars.com, este cel mai popular, mai mare şi mai bănos eveniment de poker din Europa. Desfăşurând numai jocuri freezeout de Hold’em No Limit şi având un buy-in general de 5.000 Euro, cu 10.000 în finală, European Poker Tour a depăşit oficial Turneul Mondial de Poker (World Poker Tour) şi a devenit al doilea cel mai mare eveniment de gen din lume (urmând îndeaproape World Series of Poker). De fapt, nu este o prea mare surpriză, dacă luăm în considerare popularitatea crescândă de care se bucură în pokerul din Europa, dar şi faptul că numai PokerStars a trimis un număr de peste 2.500 de jucători la evenimentele EPT.

Pentru ştiri şi detalii, vizitaţi: www.ept.com

Despre PokerStars.net:

PokerStars.net este cel mai mare site de poker din lume, cu mai mult de 36 de milioane de membrii peste tot în lume. Este alegerea numărul unu a celor mai buni jucători de poker şi organizează mai multe turnee zilnice decât oricare alt site de gen. Are, totodată, cel mai bun sistem de securitate online. A livrat mai multe mâini decât oricare alt site, adică mai bine de 43 de miliarde de mâini, în mai mult de 280 de milioane de turnee jucate pînă azi din 2001.

PokerStars.net operează peste tot în lume având licenţă acordată de către Guvernul Insulei Man. Noile componente ale familiei PokerStars, PokerStars.it şi PokerStars.fr îşi desfăşoară activitatea sub licenţă din partea Guvernului italian şi a celui francez.

PokerStars.net a fost înscris în Guiness Book, lăudându-se cu multiple recorduri, precum cel pentru ’Cel mai mare turneu de poker’ şi ‘Cel mai mare număr de jucători pe un site de poker’.

PokerStars.net ridică cu regularitate ştafeta, fiind gazda unora dintre cele mai mari turnee de gen din lume atât online, cât şi live:

The World Championship of Online Poker (WCOOP) – prima serie anuală de turnee de poker în lume

The Spring Championship of Online Poker (SCOOP)

The World Blogger Championship of Online Poker (WBCOOP)

The World Cup of Poker- un eveniment unic în piaţa de profil, o combinaţie între jocul online şi cel live, în care echipele diverselor naţiuni se întrec într-o experienţă extraordinară

PokerStars.net este sponsorul oficial al unora dintre cele mai mari turnee live de poker din lume:

The European Poker Tour atrage cel mai mare număr de jucători şi generează în prezent printre cele mai mari fonduri de premiere

The North American Poker Tour este un nou şi interesant turneu organizat în SUA

The PokerStars Caribbean Adventure, găzduit pe ţărmul Insulei Paradisului din Bahamas, este turneul cu cele mai mari premii într-un turneu din afara Statelor Unite şi este locul unde mii de jucători concurează pentru premii de milioane

The Latin American Poker Tour – uneşte jucători din cele două Americi, nordică şi sudică

The Asia Pacific Poker Tour- este acelaşi tip de turneu, organizat în zona Pacificului

Turnee regionale – The Italian Poker Tour, The Australia-New Zealand Poker Tour, ori The UK and Ireland Poker Tour, Estrellas Poker Tour şi The Russian Poker Series

PokerStars.net este sponsorul unei echipe de top – Team PokerStars Pro – un grup de jucători profesionişti ce bate lumea în căutarea unor senzaţii tari la masa de poker şi a noi titluri de campion. Puteţi găsi o listă a acestora la http://www.pokerstars.net/team-pokerstars/.