Petrecerea și tombola Mirage Games

februarie 28, 2011 in Stiri

După aproximativ 3 luni de la ultima tombolă în data de 26 februarie Mirage Games a organizat din nou o seară extraordinară plină de premii și distracție, la care jucătorii au participat în număr mare cu speranța că se vor numara printre fericiții câștigători.

De 8 ani de zile Mirage Games își are locația și își desfășoară activitatea pe bulevardul Magheru. Începând cu ora 22.00 la Mirage Games a fost o ploaie de premii, la fiecare oră fiind oferite premii de zeci de mii de lei și multă distracție.

Clienții  s-au delectat ascultând  muzica live cântată de Miki  ex-Kapital și au urmărit un show incitant de striptease .

Atmosfera a devenit și mai placută în momentul în care a început defilarea de lenjerie intima prezentată de cele mai frumoase manechine, toți musafirii fiind încântați de organizare.

În timp ce aparatele de slot erau ocupate în întregime de clienții dornici de a-și încerca șansele de câștig, adrenalina a crescut la un nivel maxim cu Jackpoturi și șansa de a fi unul dintre câștigătorii uneia dintre extragerile loteriei.

Pe tot parcursul serii  începand cu orele 22.00 s-au extras numele fericiților câștigătorii ai serii , aceste nume au fost introduse în plicuri iar la sfârșitul serii când deja toată lumea era nerabdatoare să afle ce sumă a caștigat s-au făcut cunoscute persoanele și sumele câștigate de acestea.

Toți invitații au servit mâncăruri una mai gustoasă și mai specială decât cealaltă și cockteiluri exotice care au fost servite toată noaptea.

“ Totul pentru clienții noștri!. A fost o noapte extraordinară. A fost o reala plăcere de a petrece această seară specială împreună cu clienții noștri. În timp ce clienții noștri s-au bucurat de premiile obținute, aceștia au avut parte atât de distracție cât și de o seară de neuitat. Mirage Games va oferi mereu clienților seri de neuitat și posibilitatea de caștig într-o atmosferă foarte placută. La Mirage Games distracția și noutățile nu se vor opri niciodată. Vom surprinde mereu placut clienții noștri cu proiecte din ce în ce mai indrăznețe” au fost cuvintele dl.Mehmet Akin.

Prin atenția pe care o oferă personalul Mirage Games fiecarui client în parte, prin servicile oferite, clienții pot juca și pot câștiga bani într-o atmosferă foarte placută .

Organizarea și atmosfera au fost apreciate de clienții fideli și de musafirii aflați în această seara în incinta Mirage Games. Specialitățile culinare fiind de asemenea lăudate de clienți.