Câştigă o maşină cu Bling Bet!

iunie 29, 2011 in Stiri

Vineri, 27 Mai 2011, a avut loc în incinta Sălii de Jocuri Bling Bet din AFI Palace Cotroceni decernarea Marelui Premiu al promoţiei “Câştigă o Maşină”. Această tombolă este unică prin felul ei deoarece se adresează la nivel naţional tuturor jucătorilor de la aparatele Bling Multi-Game din toată ţara.

La această promoţie poate participa orice client, iar premiul ales poate fi un autoturism Dacia Logan nou sau contravaloarea lui în bani. Datorită bunei organizări şi corectitudinii, Bling a putut ofer, la data menţionată mai sus, Marele Premiu domnului Bondea Ioan din Sebeş.

Fiind singura acţiune promoţională de acest gen la nivel naţional, Bling doreşte prin intermediul ei şi al aparatelor de joc Bling Multi-Game să ofere un nivel ridicat de distracţie şi amuzament pe piaţa de sloturi din România.

Şi pentru că un lucru bun nu se opreşte brusc, tombola “Câştigă o Maşină” continuă, Marele Premiu fiind oferit acum la finalul lunii Iulie 2011. Aşteptăm aşadar toţi jucătorii din toată ţara în locaţiile existente cu aparate de joc Bling Multi-Game pentru a-şi obţine potenţialele tichete câştigătoare! Mult succes!