Ritz Club, Londra

iunie 12, 2011 in Gambling, Gambling Europa

Ritz Club este un loc ce aminteşte de atmosfera cazinourilor europene din vremea perioadelor Edwardiene. Amplasat chiar în inima Londrei, se adresează adevăraţilor cunoscători ai eleganţei şi luxului.

Cesar Ritz, hotelier suedez, fost manager al Hotelului Savoy, a deschis hotelul în data de 24 mai 1906. Clădirea este construită în stil neoclasic Louis XVI, pentru a imita stilul unui bloc parizian cu arcade, ce amintesc de Rue de Rivoli. Arhitecţii au fost Charles Mewes, care a proiectat Ritz Hotel Paris, şi Arthur Davis, împreună cu inginerul suedez Sven Bylander. Această construcţie reprezintă prima clădire pe structură metalică din Londra.

Ritz a fost cel care a manageriat operaţiunile hotelului pentru o perioadă bună de timp. L-a angajat pe celebrul bucătar Auguste Escoffier pentru a asigura ca bucătăria hotelului să fie în concordanţă cu întregul aspect al hotelului şi cu opulenţa decoraţiilor. A montat un clopot special la intrare, prin care uşierul putea să îi avertizeze pe angajaţi referitor la sosirea unei persoane importante din zona regală. Standardele ridicate şi luxul pe care le-a creat Escoffier pentru invitaţii hotelului erau total străine de stilul Victorian al londonezilor, astfel că s-a ajuns la o schimbare dramatică a industriei.

Pentru o altă perioadă, hotelul a fost deţinut de către familia Bracewell-Smith care avea, de asemenea, acţiuni importante la Park Lane Hotel, aflat în apropiere. În orice caz, criza petrolieră de la începutul anilor ’70 a afectat afacerea şi a determinat familia să vândă acţiunile deţinute la Trafalgar House în anul 1976, pentru 2,75 lire/ metru. David şi Frederick Barclay au achiziţionat hotelul într-o stare destul de proastă, pentru 80 de milioane de lire în Octombrie 1995, prin compania lor Ellerman Investments. A fost nevoie de opt ani şi 40 de milioane de lire pentru consolidarea acestuia şi pentru readucerea la forma iniţială.

În anul 1978, Ritz Club a fost deschis publicului larg, dar acum are statut de exclusivitate pentru membrii săi. Situat în fosta sală de bal a faimosului Hotel Ritz, interiorul somptuos al clubului aduce un omagiu grandioasei moşteniri pe care o onorează. Ritz Club este dovada clară a faptului că cele mai înalte standarde ale operaţiunilor sunt îmbunătăţite în fiecare zi. Numele Ritz Club şi reputaţia sa sunt factori extrem de importanţi în menţinerea statutului faţă de cei mai faimoşi invitaţi ai săi.

Restaurantul.

Restaurantul intim al Clubului a fost restaurat şi aduce cele mai înalte standarde ale serviciilor oferite, lux şi servicii de bucătărie premiate. S-a ţinut seama de gusturile diferite ale clienţilor şi a fost creată o bucătărie care să ofere cele mai variate mâncăruri, pline de savoare. Felurile de mâncare sunt bazate pe diferite stiluri de preparare, dar servite într-o manieră modernă – un fel franţuzesc poate conţine lemongrass sau condiment thai, sau acelaşi meniu poate oferi posibilitatea de a alege între grătar libanez mixt şi salată franţuzească de scoici. Meniul este mai degrabă o selecţie decât o listă.

Glamour.

Cea mai faimoasă locaţie este Palm Court, un amplasament opulent, decorat în stilul

Louis XVI, pentru “Ceaiul de la Ritz” (deşi varianta iniţială a fost Ceaiul de la Savoy), odinioară frecventat de Regele Edward al VII-lea, Charlie Chaplin, Sir Winston Churchill, Charles de Gaulle, Noel Coward, Judy Garland, Evelyn Waugh şi Regina Elisabeta. Barul Rivoli, construit în stilul Art Deco, a fost conceput în anul 2001 de către designerul de interior Tessa Kennedy, inspiraţia venind de la celebrul tren Orient Expres. O masă la restaurant se rezervă cu câteva săptămâni în avans!

Ritz Club Online.

Ritz Club Londra îşi invită clienţii şi în cazinoul online, Ritz Club London Online. Au fost făcute eforturi serioase, recunosc oficialii hotelului, pentru a crea un produs ce concentrează întreaga esenţă a clubului şi care îi reflectă moştenirea unică. Jocurile disponibile online în cazinoul virtual includ Blackjack, Casino Stud Poker, European Roulette, American Roulette şi Baccarat. Descărcarea softurilor este o procedură simplă, de câteva minute. Versiunile multi player ale jocurilor sunt disponibile dacă doreşti să joci cu prietenii şi să te bucuri de toate facilităţile de chat în timp real. Mai mult, toate jocurile au grafică 3D şi efecte sonore digitale pentru a crea o experienţă cât mai aproape de realitate.

Fiecare cont de joc este protejat de un PIN personalizat şi de măsuri de securitate, precum şi consultanţă permanentă prin telefon sau e-mail. Printr-un simplu click, un reprezentant al Ritz Club te contactează în câteva minute. Acesta este de departe, dacă nu cel mai bun cazinou online englez, măcar cel mai pretenţios, susţinut de o reputaţie şi un statut bine plasate în Marea Britanie. Ritz Club Londra oferă unele dintre cele mai bune bonusuri, are o gamă largă de jocuri şi este susţinut de cele mai bune sisteme tehnice de criptologie. Nu ezităm nici o secundă când va invităm să îl încercaţi.