WPT ajunge la Reno

iunie 10, 2011 in Stiri

Atlantis Casino Resort a dat mâna cu WPT pentru realizarea unei etape în oraşul Reno, din Statele Unite.

Turneul regional WPT va avea loc între 16-25 Septembrie. Cele două zile dedicate Main Eventului vor începe pe data de 24, având un buy-in de 2.500 $. “Atlantis are una dintre cele mai bune săli de poker din Reno”, spune Adam Pliska, preşedinte WPT. “Jucători profesionişti dar şi amatori ne spun frecvent de calitatea jocului de la Atlantis. Suntem deosebit de încântaţi că WPT vine la Reno”. În plus, WPT Regional Western Poker Challenge aduce un plus de interes datorită zonei unde se desfăşoară, jucătorii putând privi cu plăcere Munţii Sierra Nevada şi peisajul urban deosebit.

“WPT este lider în ceea ce priveşte sprijinirea şi formarea unei comunităţi în continuă creştere a jucătorilor de poker. Tocmai de aceea, noi cei de la Atlantis suntem bucuroşi să găzduim un eveniment de genul acesta”, spune David Farahi, director executiv al operaţiunilor de gaming din cadrul resortului. “De asemenea, suntem în prima linie când vine vorba de expansiunea pokerului şi vrem să oferim Nevadei cele mai interesante experienţe legate de acest joc.”

Ca bonus, Atlantis va oferi şi o şansă inedită entuziaştilor de poker, găzduind şi un workshop între 19-21 Septembrie, unde vor afla tips & tricks de la jucători profesionişti. Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa WPTBootCamp.com.