Mamma mia!

august 9, 2011 in Exclusiv, Wog

Piaţa italiană este cea mai mare din Europa şi putem spune deja că italienii sunt cei mai avansaţi în ceea ce priveşte regulamentele online ale jocurilor de noroc…

Italia este o ţară în care s-a dezbătut în numeroase rânduri problema legalizării jocurilor de noroc dar acum s-a decis acceptarea acestei propuneri. AAMS din Italia a decis să administreze industria jocurilor de noroc şi loteriile. Recent, aceasta a aprobat Evolution Gaming şi jocurile live-dealer să pătrundă pe piaţa italiană. Cazinourile live sunt una din cele mai incitante opţiuni existente pe piaţă şi înfăţişează perfect, sau cât de bine se poate în format online, situaţiile de joc reale. Trăsăturile pe care le întâlniţi la jocurile cu dealer live sunt din cele mai incitante datorită jucătorilor care se implică efectiv în joc ca şi cum ar fi la o masă reală. Oficialii italieni sunt încântaţi de mişcare şi sunt de părere că acest lucru le va deschide o nouă uşă spre profit.

De câţiva ani, Evolution Gaming a fost lider mondial în industria jocurilor de noroc online. Compania are o piaţă foarte bună în zona jocurilor cu dealer live şi şi-a făcut un renume folosind o tehnologie aparte, diferită de a celorlalte firme în domeniu. Veţi vedea ţări nu doar intrând în cercul industriei jocurilor online, ba chiar urmărind inovaţiile în domeniu pentru a fi unice. Ideea este că jucătorii au de unde alege şi în alte părţi, iar cei care fac legile în Italia vor să le asigure clienţilor suficiente motive cât să rămână în ţară să joace. Acest lucru nu aduce doar profituri uriaşe în dolari din taxe ci permite şi altor ţări să facă la fel.

De asemenea, AAMS a publicat câteva statistici interesante ale cifrelor de afaceri pentru februarie 2011. S-a descoperit că introducerea Terminalelor Video pentru Loterii a avut un impact semnificativ pe piaţa de profil din Italia şi că automatele pentru jocuri sunt încă cele mai populare jocuri de cazinou în Italia. Statisticile au mai arătat că în primele două luni ale anului câştigurile din jocuri au atins 11,6 miliarde de euro! Este o creştere de 15,8% faţă de cifrele înregistrate în aceeaşi perioadă anul trecut (10,2 miliarde). Statisticile au mai arătat şi că după automatele pentru jocuri, jocul de bingo este cel mai popular. Cu privire la câştiguri, noile Terminale Video pentru Loterii au adus 719 milioane de euro, iar bingo 156 milioane. Nu-i rău pentru două luni.

Deci putem spune cu certitudine că Italia este liderul european pe piaţa jocurilor de noroc online, conform spuselor AAMS. Piaţa cazinourilor online a fost evaluată la 4,8 miliarde euro în 2010 şi sigur această cifră va creşte în 2011 datorită schimbărilor în legislaţie. În ianuarie acest an, guvernul italian a aprobat legalizarea jocurilor de noroc online şi acest lucru se va pune în aplicare treptat. Turneele online de poker erau deja legale dar jocurile de poker cu cash erau interzise. Acum vor fi legale de îndată ce cazinourile online (în vară) şi camerele de poker online (în Martie) obţin licenţă să opereze în Italia. Toate aceste îmbunătăţiri la piaţa jocurilor online va rotunji cu siguranţă câştigurile guvernului italian.