Premiile accelerează la MaxBet!

august 5, 2011 in Stiri

Vineri, 10 iunie, MaxBet a oferit primul Porsche Boxster din cadrul amplei acţiuni publicitare pe care o desfăşoară. Denumirea marelui câştigător a avut loc în cadrul unai mega petreceri pe care MaxBet a oranizat-o special pentru cei mai puternici şi fideli jucători ai săi în bine cunoscuta locaţie de la Militari Lujerului.

Promoţia “Premiile accelerează la MaxBet” ce se desfăşoară în perioada 15 Martie-12 Noiembrie 2011 îi aduce în centrul atenţiei doar pe jucătorii de TOP ai MaxBet, respectiv posesorii de card Bonus Club ce au ajuns la nivelul Gold. Deja în număr de peste 70 aceştia au participat în seara zilei de 10 iunie la prima mare extragere ce a avut ca premiu un Porsche Boxster, plini de emoţii şi entuziasm. Chiar dacă premiul cel mare a făcut fericit un singur jucător, nici ceilalţi participanţi nu au fost lăsaţi de-o parte şi au primit premii de consolare. Aşa cum deja şi-a obişnuit clienţii, MaxBet nu ratează nici o ocazie să îşi răsplătească clienţii fideli oferindu-le cele mai selecte şi exclusiviste petreceri.

Atmosfera de vineri seară a fost incendiară fiind întreţinută de celebra artistă Andreea Bălan care a oferit celor prezenţi un show extraordinar împreună cu trupa să de dansatoare şi alături de talentatul Petrişor, de momente de iluzionism oferite de magnificul Robertino, cât şi de câteva hostesse seducătoare. Mega petrecerea lunii s-a încheiat culminant aproape de miezul nopţii cu extragerea marelui premiu, un autoturism marca Porsche Boxster.

Acţiunea publicitară pentru clienţii Gold continuă, aceştia mai au la dispoziţie aproape 5 luni de zile pentru a strânge puncte şi a lupta strâns în cursa pentru câştigarea celui de-al doilea Porsche Boxter ce va fi oferit în luna Noiembrie!

Surprizele continuă la MaxBet lună de lună!