Neteller introduce noul card prepaid

noiembrie 2, 2011 in Exclusiv, Gambling, Stiri

Operatorul de plăţi online Neteller a lansat de curând un nou produs care ar putea fi extrem de util jucătorilor de la cazinourile online. Noul produs se numeşte Neosurf şi este un card preplătit care le permite să depoziteze bani în contul lor Neteller. Aceşti bani pot fi folosiţi în numeroase scopuri. Mulţi oameni folosesc Neteller pentru cumpărături online, dar un număr şi mai mare îl folosesc drept operatorul lor de plăţi favorit.

Avantajul noului produs este că utilizatorii nu vor trebui să introducă informaţii despre cardul de credit atunci când vor să depoziteze bani la Neteller. Cardurile Neosurf pot fi achiziţionate de la distribuitorii autorizaţi Neteller din Franţa, Italia, Belgia şi Spania, dar şi din alte state disponibile în curând.

Cardul Neosurf are un PIN din 10 cifre care trebuie introdus pe pagina depozitului. Numărul poate fi folosit doar o singură dată şi va încărca contul utlizatorului cu valoarea cardului. Un comision de operare de 1,5% este perceput la fiecare tranzacţie. În prezent, Neteller permite utlizatorilor săi să depoziteze între 22,5 şi 4372,5 euro, o sumă suficientă pentru toţi clienţii. Neteller recomandă clienţilor să folosească serviciul de asistenţă disponibil non-stop pentru orice problemă sau nelămurire. După introducerea celor 10 cifre şi efectuarea tranzacţiei, suma se va transfera instantaneu în cont. Apoi, ea este disponibilă pentru orice doreşte clientul, inclusiv pentru alimentarea unui cont la cazinou.