Sam Arnold “Ne dorim să facem lucrurile cum trebuie din prima!”

noiembrie 12, 2011 in Gambling, Gambling Asia & Oceania, Gambling Europa, Interviuri

International Slot Machines Limited (ISMS) este o companie specializată în furnizarea de aparatură destinată zonei de gambling complet recondiţionată şi testată în atelier, către cazinouri şi locaţii licenţiate în practicarea jocurilor de noroc din întreaga lume. Sam Arnold, CEO al companiei, ne vorbeşte mai pe larg despre aceste lucruri…

De cât timp sunteţi în industria de gambling?

Am început prima afacere în Noua Zeelandă când eram liceean. Am început să cumpăr şi apoi să vând produse care erau cerute. Acest lucru m-a dus inevitabil la slot machines. Am reuşit să mă descurc destul de bine, mai întâi într-o zonă restrânsă care mai apoi s-a extins. Cu multă muncă şi hotărâre am reușit să dezvolt afacerea şi să o transform în ceea ce este astăzi, o companie cu reprezentanţe pe 5 continente.

Ce face compania ISMS să fie diferită faţă de competitorii săi?

Nouă chiar ne pasă de clienţii noștri, care devin prietenii noştri, precum şi parteneri de afaceri. Pentru noi este important ca partenerii noştri să aibă echipamentele potrivite pentru locaţiile pe care le dețin, să câştige pe măsura investiţiilor. Lucrăm cu companii din întreaga lume, pe pieţe stabile, dar şi în pieţe în plină dezvoltare. Echipa de vânzări a companiei are o experienţă vastă în ceea ce priveşte consilierea clienţilor cu privire la alegerea produselor potrivite pentru zona lor geografică. Faptul că ISMS a rămas în industrie, în special în zona de echipament second hand, înseamnă că am stabilit deja relaţii foarte bune cu cei mai importanţi producători de slot machines, ceea ce ne dă posibilitatea de a avea cele mai bune echipamente recondiţionate de pe piaţă.

Veţi avea exponate în cadrul Entertainment Arena 2011?

ISMS investește anual foarte multe resurse pentru participarea la târguri. Aceasta este modalitatea noastră de a îmbunătăţi relaţiile cu proprietarii cazinourilor şi grupurile de profil din întreaga lume. Ne concentrăm atenția asupra operatorilor ce caută cele mai competitive preţuri pentru echipamentele de calitate şi garantarea investiției. International Slot Machine Sales aduce la Entertainment Arena 2011 o gamă variată de slot machines potrivite pentru toate cazinourile, resorturile, sălile de gaming, magazinele de pariuri sportive, baruri şi cluburi pentru majoritatea pieţelor de profil.

În acest an, la Entertainment Arena, ISMS (standul 216) dă posibilitatea operatorilor să viziteze şi în acelaşi timp să vizioneze şi să achiziţioneze slot machines pentru sălile de joc. ISMS va prezenta o serie nouă de slot machines care vor fi aduse în România.

Ce anume faceţi pentru clienţii dvs?

ISMS adaptează echipamentele pentru fiecare zonă geografică. Venim în România cu o echipă de experţi în vânzări şi achiziţii, pentru a da posibilitatea operatorilor să-şi perfecţioneze cunoştinţele pe parcursul expoziţiei. Suntem pregătiţi să sprijinim toate cerințele de echipamente ale clienţilor noştri.

Clienţii ar putea fi îngrijoraţi de calitatea echipamentelor second hand. Cum le alungaţi aceste temeri?

Vizitatorii standului vor avea posibilitatea de a verifica fiecare aparat pe care îl achiziţionează. Sistemul nostru de recondiţionare funcţionează la cele mai ridicate standarde. De curând am introdus propriul Program de asigurare a Calității pentru produsele second hand – primul de acest fel de pe piaţă. Cel mai important lucru este că noi deţinem doar aparate de joc şi software originale. Avem mare încredere în echipamentele recondiţionate şi ar fi minunat să putem să prezentăm potenţialilor clienţi echipamentele pe care ar putea să le achiziţioneze pentru locaţiile lor.

Care sunt planurile de viitor pentru ISMS?

Compania continuă să lupte împotriva trendului economic actual printr-o extindere continuă, de la an la an. În ultima perioadă ne-am extins operaţinile în Londra, ne-am luat măsurile necesare pentru perioada de acomodare a întregului personal de vânzări, angajat cu scopul de a fi pregătit pentru deschiderea unor noi filiale în întreaga lume. Nu sunt semne că lucrurile vor stagna în perioada următoare

În timp ce clienții satisfăcuţi de serviciile noastre se vor întoarce la ISMS şi ne vor recomanda mai departe partenerilor de afaceri, vom continua să îmbunătăţim calitatea serviciilor. Programul nostru de asigurare a calităţii este doar începutul. ISMS este în continuă dezvoltare.