Grand Prix Veneția 2012, adjudecat de rusul Rinat Bogdanov

februarie 26, 2012 in Exclusiv, Gambling Europa, Stiri

World Poker Tour Veneția îl are drept campion pe Rinat Bogdanov, cu un câștig de peste 300.000$, după ce acesta s-a impus în WPT Venice Grand Prix 2012.

Bogdanov, un tranzacționar financiar de origine rusă, a reușit să-i învingă cei 155 de competitori, revendicându-și suma de 302.065$, cea mai mare din palmaresul său, și un loc în WPT World Championship care va avea loc în luna mai.

Până la formarea mesei finale, patru dintre cei șase participanți rămași proveneau din Italia. În pole position era Andrea Dato, cu 1.6 milioane chipuri, urmat de Simon Ravnsbaek-922.000 și Rinat Bogdanov situat pe poziția a treia cu 907.000. Deși inițial se număra printre jucătorii cu cele mai puține fise, în cadrul masei finale, Bogdanov a revenit printre lideri, poziționându-se în spatele italianului Andrea Dato.

Printre cei care sperau să-și însușească titlul se numărau și Alessandro Longobardi, Andrea Carini și Gianluca Trebbi. Clasându-se între ultimii trei jucători, Alessandro Longobardi a preluat conducerea în detrimentul lui Dato, care s-a clasat pe locul al treilea. Longobardi a pierdut însă în confruntarea cu Rinat Bogdanov care a plecat acasă cu titlul și un bilet în valoare de 25.500$ pentru WPT Championship, din luna mai.