A început sezonul 8 al EPT Campione

martie 28, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling Europa, Stiri

Sezonul 8 al turneului EPT Campione a luat startul luni, 26 martie, la Casino di Campione, în Italia. Prima zi a evenimentului a reunit la mese nu mai puțin de 178 de jucători la main event-ul în valoare de 5000 de euro, dintre care s-au calificat pentru ziua următoare 107 participanți.

Ziua 1A a EPT Campione s-a încheiat cu supremația jucătorului italian Davide Andreoni, care a obținut poziția de chip leader cu un număr de 175.100 fise. Cu doar 6.000 de fise în spatele lui se poziționează Nick Yunis. Andreoni are în palmares  un singur câștig modest, de 2.300 de euro la un turneu live, obținut în iunie 2009. Pe de cealaltă parte, Yunis înregistrează multiple performanțe, în special în ultimele luni. În ianuarie, acesta a terminat pe locul nouă în cadrul evenimentului marca Pokerstars Caribbean Adventure-  No-Limit Hold‘em 8-Max, în valoare de 25.000$. Luna aceasta, la EPT Madrid a ocupat poziția a doua la No-Limit Hold‘em Six-Max. Pe parcursul carierei sale, Nick Yunis a câștigat suma de 346.324$ din turneele live.

Aceasta este prima dată când European Poker Tour se oprește în Campione d‘Italia, însă nu este o premieră pentru Italia, ca gazdă EPT. San Remo a fost o destinație pentru turneu încă din sezonul al patrulea, dovedindu-se una dintre cele mai populare. EPT San Remo de anul acesta a atras un număr de 837 de jucători, în timp ce anii trecuți s-au înregistrat până la 1.000 de jucători înscriși. Cel mai modest număr de participanți la EPT San Remo a fost în cadrul primului turneu-701 jucători.