Cazinoul Viejas inaugurează noua sală de bingo

martie 28, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling America, Stiri

Viejas Casino, California, a marcat recent un punct important al existenței sale, inaugurând noua sală de bingo high tech. Demnitari locali, oameni din industrie și reprezentanți ai Camerei de Comerț s-au reunit cu ocazia Marii Deschideri. Ceremonia a conținut câteva alocuțiuni, o binecuvântare tradițională și clasicul obicei al tăierii panglicii.

Primul sală de bingo Viejas a fost deschisă în 1977, în parcul Ma Tar Awa RV, aparținând rezervației omonime. În 1994, Viejas Bingo a fost mutat în incinta cazinoului, șase ani mai târziu urmând să fie adăugată o structură cu scopul de a găzdui activitatea în plină expansiune. Anexa a fost ulterior demolată pentru a face loc hotelului cu 120 de camere, piscină și alte facilități.

Noua sală de bingo are o capacitate de 340 de jucători și include spații separate pentru nefumători. De asemenea, jucătorii pot opta să renunțe la clasica foaie de hârtie în favoarea tabletelor electronice de bingo și a monitoarelor care le permit să joace până la 500 de jocuri bingo simultan.

”Am evoluat mult de la lansarea jocului de bingo, acum mult timp, în parcul Ma Tar Awa RV. Singurele lucruri care s-au păstrat sunt susținerea și loialitatea oaspeților noștri. Suntem recunoscători pentru asta, iar investiția noastră este un fel de vă mulțumi”, a menționat în discursul său directorul Viejas, Anthony R. Pico.