Cazinourile din Toronto ar putea fi zdrobite de concurență

martie 26, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling America, Stiri

Proiectul de expansiune al Ontario Lottery and Gaming Corporation de a investi un miliard de dolari într-un nou cazinou din zona Toronto este privit ca cel mai mare beneficiu economic pentru zonă, însă stabilimentele de gen existente în zonă ar putea avea de pierdut.

Vechile cazinouri din regiunea Innisfil, Ontario ar putea avea de suferit de pe urma competiției. Actualele stabilimente furnizează la bugetul orașului suma anuală de patru milioane de dolari, bani care au contribuit la construcția unui nou complex de recreere și a unei biblioteci pentru comunitatea formată din 35.000 de oameni.

Pe lângă inagurarea cazinoului, reprezentanții OLG plănuiesc creșterea numărului de bilete de loterie vândute, mutarea jocurilor de noroc în online și consolidarea sau închiderea spațiilor destinate gamblingului care nu produc suficient profit.

Directorul OLG, Paul Godfrey, nu a dorit să furnizeze presei detalii despre proiectul noului stabiliment, însă a precizat că firma sa nu va face niciun demers pentru construcția unui cazino în Toronto sau în oricare altă zonă din Ontario până nu va cunoaște poziția oficială a guvernului local.