ChiliPoker și Poker 770 vor fuziona

martie 17, 2012 in Exclusiv, Gambling, Stiri

Reprezentanții ChiliPoker au anunțat într-o declarație de presă, la începutul lunii martie, că vor fuziona cu brandul de iPoker, Poker 770. Ambele site-uri operează deja pe rețeaua iPoker, ChiliPoker urmând să-și transfere toți jucătorii pe noul software. Jucătorii care au deja un cont Chili vor putea observa cum vechiul nickname devine noul lor nume de utilizator, parola urmând să o primească pe email.

Toate rezultatele, punctele de loialitate și datele personale ale jucătorilor vor fi transferate în siguranță către noul cont creat. De asemenea, toate nivelurile VIP vor fi convertite pentru a reflecta noul Club VIP al Poker 770. Jucătorii vor putea avea acces la o serie de câștiguri suplimentare sub formă de promoții, aceștia beneficiind de oportunitatea de a reprezenta site-ul în cadrul WSOP 2012 și la turneele live ale MegaPokerSeries.

Poker 770 este una dintre cele mai performante interfețe disponibile în rețeaua iPoker, oferind utilizatorilor o grafică avansată, mese redimensionabile, dar și o viteză de funcționare foarte bună.