Microgaming va introduce jocuri noi

martie 21, 2012 in Exclusiv, Stiri

Microgaming, cel mai important operator de software pentru gaming online, anunță introducerea unui nou val de jocuri începând cu luna aprilie, pe platformele Flash, Bingo și QuickFire.

Mayan Bingo este o modalitate complet nouă de a juca bingo, oferind utilizatorilor o experiență de joc incitantă și rapidă, dar și șansa de a câștiga premii substanțiale. Acest tip de bingo urmează un model sud-american și provoacă jucătorii să potrivească numerele de pe cardurile lor de joc cu acelea furnizate de bilele extrase în joc. Cei care reușesc să obțină toate numerele corecte au astfel șansa de câștiga sume importante, iar jucătorii care sunt la distanță de numai o bilă de premiu au șansa de a a cumpăra până la 10 bile pentru a-și completa combinația de numere. Jocul va fi disponibil pe platformele Flash și Casino, prin intermediul QuickFire. Un joc similar introdus de Microgaming este Electro Bingo.

Multi-player No Worries este un video slot care oferă un jackpot maxim de 100.000$, inspirat din Downunder, care s-a bucurat de mare succes. Jocul folosește tehnologie grafică de ultimă generație pentru a furniza jucătorilor o experiență de joc inegalabilă și mai multe șanse de câștig. Fiecare cameră virtuală de joc poate fi accesată de 30 de utilizatori simultan și, deși jucătorii individuali își pot vedea doar slot-ul propriu, aceștia pot comunica cu ceilalți prin intermediul opțiunii de chat. Jucătorii își pot monitoriza progresul în cadrul secțiunii Leaderboard.