Poker Pack a lansat promoția King of the Hill

martie 22, 2012 in Exclusiv, Stiri

Poker Pack, rețeaua de poker recent lansată, aflată sub egida B3W Live, a lansat oficial noua sa promoție, King of the Hill.

Promoția a luat startul începând cu data de 12 martie, însă toți jucătorii au avut posibilitatea de a participa la sesiunea de pre-calificări care s-a desfășurat între 1 și 11 martie. King of the Hill oferă participanților două serii de premii- recompensele săptămânale și cele pentru liderii din clasamente- pentru a atrage cât mai mulți jucători la mese.

Scopul promoției este acela de a obține calificarea pentru fiecare premiu săptămânal prin colectarea zilnică a sumei de 5 euro, pentru minimum 5 zile consecutive. La sfârșitul săptămânii, toți jucătorii calificați sunt recompensați. În ceea ce privește premiile pentru liderii din clasament, regulile sunt simple: eliminând oponenții săptămână după săptămână, concurenții se califică la turnee unde pot câștiga cele mai importante premii. Jucătorul care reușește să-și scoată din joc toți adversarii va primi premiul întâi în valoare de 500 de euro, un avatar poker și va avea ocazia de a acorda un interviu pe site-ul Poker Pack.