Site-ul Bodog adoptă politica anonimatului pentru jucători

martie 26, 2012 in Exclusiv, Stiri

Una dintre cele mai mari controverse apărute în industria pokerului din ultimul an este decizia Bodog de a adopta politica anonimatului pentru jucătorii săi. Noua strategie a site-ului constă în înlocuirea numelor jucătorilor de pe ecran cu numere aferente camerelor de poker unde se află, care se schimbă de fiecare dată când un utilizator se așază la masa de joc.

Decizia Bodog, cunoscut și ca Bovada.lv, va împiedica demersurile utilizatorilor puternici, care joacă în mod regulat de a-i ”vâna” pe cei mai slabi, ocazionali. Totodată, inițiativa va stopa colectarea informațiilor despre jucători de către site-uri precum PokerTableRatings.com sau SharkScope.com. Bodog va deveni astel un site mult mai prietenos pentru jucătorii ocazionali.

Au existat și opinii nefavorabile, gurile rele spunând că anonimatul jucătorilor va fi văzut de aceștia ca o invitație la trișat. Mulți se tem de faptul că va fi mult mai simplu pentru cunoscuți să se alieze, să participe la aceeași masă de joc și să-și arate unul altuia cărțile, plănuind atacuri împotriva adversarilor.

”Înțelegerile secrete între jucători sunt o preocupare normală pentru orice site de poker, dar noile aplicații introduse pun jucătorul într-o poziție privilegiată, acesta deținând controlul. Acest lucru face ca Bodog Poker Network să fie cea mai corectă rețea de poker online din lume”, sunt de părere reprezentanții site-ului.