Statul Michigan nu va aproba construcția a 22 de cazinouri

martie 17, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling America, Stiri

În statul Michigan, SUA se găsesc deja 25 de cazinouri, iar nume importante din industrie susțin construcția a încă 22 de astfel de stabilimente. Printre proiectele propuse se numără și Kewadin Lansing Casino.

Autoritățile spun însă că este puțin probabil ca piața din Michigan să poată rezista unei asemenea expansiuni, aducând în atenție și obstacolele legislative. Experți financiari au declarat că guvenul se va opune cel mai probabil acestei dezvoltări bruște, finanțarea atâtor proiecte de construcție fiind imposibilă.

Totodată, unul dintre experți a menționat că piața de gaming a statului Michigan poate susține o creștere de maximum 20% în numărul cazinourilor, cinci mai exact, adică mai puțin de un sfert din numărul propus de operatorii din industrie.

Compania Lansing a investit deja 900.000$ în pregătirea planului, reprezentanții acesteia încercând să depășească aspectele legislative care le îngreunează construcția stabilimentului care se va ridica la suma de 245 de milioane de dolari. Nu în mod surprinzător, cazinourile locale plănuiesc să finanțeze o campanie împotriva construcției de noi localuri, pentru a elimina competiția.