WPT Bay 101 Shooting Star se îndreaptă către ziua a 2-a

martie 11, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling America, Stiri

S-au încheiat primele două zile de debut ale campionatului WPT Bay 101 Shooting Star desfășurat în San Jose. 415 jucători s-au înscris în cadrul evenimentului, cu un buy-in de 10.000$, fondul total de premii ridicându-se la valoarea de 3.942.500$ și un premiu ce depășește 1 milion de dolari pentru primul loc.

În comparație cu ziua 1A, în a doua zi de calificare competiția a devenit tot mai strânsă, turneul beneficiind de prezența unor jucători precum Phil Ivey, Antonio Esfandiari, Daniel Cates, Michael Mizrachi sau Vanessa Selbst. Totuși, puțini dintre acești jucători de top au reușit să se califice pentru următoarea etapă. Doar nouă dintre participanții cu renume la turneul Shooting Star au reușit să traverseze cu bine cele două zile de calificare, ceea ce ar putea aduce mai multe șanse la titlu jucătorilor cu puțină experiență.

Mulți au pus participarea masivă la acest turneu pe seama pierderii suferite de Shooting Star în 2011, atunci când fostul deținător al Bay 101, Marko Trapani, a decedat. Acesta a organizat turneele de poker în ultimii 14 ani, Shooting Star 2012 fiind primul a cărui desfășurare nu a supravegheat-o personal. Fiul lui Marko, Chris Trapani, a reușit să se califice în ziua a doua a evenimentului în poziția de chip lider.