Cazinoul Arizona începe construcția unei noi săli de bingo

aprilie 20, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling America, Stiri

Cazinoul Arizona, aparținând comunității indiene Salt River Pima-Maricopa, a anunțat recent începerea lucrărilor de construcție pentru o nouă sală de bingo. Proiectul de extindere, început în luna decembrie, marchează o revenire la jocul de bingo pentru cazinoul situat în Scottsdale, SUA.

”Suntem încântați să anunțăm că Arizona Casino va readuce în prim-plan jocul de bingo. Acest joc se află de mult timp pe lista dorințelor celor mai fideli clienți și suntem norocoși să ne aflăm în poziția de a veni în întâmpinarea nevoilor lor. Jucătorii noștri de bingo vor fi fericiți să afle noutățile”, a declarat Ramon Martinez, director de relații publice al cazinoului.

Firma de arhitectură care se va ocupa de designul noilor anexe este Seaver Franks Architects AIA, din Tucson. Planul pentru sala ce va măsura circa 2.500 mp este unul cu multiple întrebuințări, atât pentru bingo, cât și pentru evenimente de mare amploare. Încăperea va avea o capacitate de peste 1.000 de persoane și este construită cu ajutorul firmei Kitchell Corporation, lider în industrie.