Cazinoul Grand Soleil va deveni Vue Hotel&Restaurant

aprilie 11, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling America, Stiri

Cazinoul Grand Soleil va fi preluat de noi proprietari, urmând să traverseze și un proces de rebranding. Documentele de falimentare ale stabilimentului demonstrează faptul că judecătorii au aprobat vânzarea complexului format din hotel și cazinou către RJB Financing LLC, unul dintre creditorii hotelului, pentru aproximativ 5,6 milioane de dolari.

Foștii proprietari, Leon și Kristy Atkins, au achiziționat Grand Soleil, însă în toamna trecută au fost somați să-l vândă, sub presiunea procedurilor de faliment.

În mai 2011, mai mulți creditori locali, privați, incluzând Good Hope Construction, Farmer Electrical Service Company și Ketco au semnat o petiție pentru a forța proprietarii Grand Soleil să intre voluntar în faliment. Potrivit raportului existent, cazinoul datora companiilor numite nu mai puțin de 1,6 milioane de dolari. Reprezentanții complexului au acceptat varianta propusă și au acționat în consecință în august 2011.

Pentru moment, Grand Soleil LLC va opera în regim obișnuit, urmând ca în cel mai scurt timp să fie schimbat numele în Vue Hotel and Restaurant. RJB Financing gestionează situația complexului și finalizează ultimele documente în vederea achiziției stabilimentului. Potrivit documentelor, procesul se va definitiva în data de 12 aprilie.