Christine Valmy mărturisește că este o împătimită a jocurilor de noroc

aprilie 3, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling Romania, Stiri

Christine Valmy, supranumită ”Regina Cosmeticelor”, a mărturisit recent, într-un interviu acordat publicației Cancan, că adoră să joace la cazinourile din Las Vegas. În vârstă de 85 de ani, fondatoarea imperiului de cosmetică ”Valmy” a divulgat faptul că are o adevărată pasiune pentru jocurile de noroc și nu ezită să cheltuiască mii de dolari pentru acest hobby.

” Nu joc pe mize foarte mari, pentru că suntem între prieteni. La o repriză poţi să pierzi 1.000, 2.000 de dolari. O partidă începe de pe la patru după-amiaza şi poate dura până a doua zi, la patru, cinci, dimineaţa”, povestește Christine Valmy, menționând că cel mai mult a jucat poker trei zile și trei nopți, fără oprire. ” Recordul este de trei zile şi de trei nopţi, jucate pe vremuri, la Buşteni, cu prietenii. Veneau servantele cu scovergi calde ca să ne ţină în funcţie şi noi nu ne ridicam de la masă”.

Deși susține jocul responsabil de poker, Valmy recunoaște că obișnuiește să joace și pe mize mai mari în cazinourile din Las Vegas. “Dacă joci mult, nu câştigi. Cine spune că a câştigat la cazinou, nu spune adevărul. Eu merg la Las Vegas, pentru că e mai nebunatic. Stau o săptămână şi nu fac altceva, intru într-un hotel şi joc de dimineaţa până seara”, spune ea. Regina cosmeticelor estimează că sumele jucate într-o repriză pot ajunge la circa 7.000 de dolari.