Gamblingul online s-ar putea dezvolta pe Facebook

aprilie 11, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling America, Stiri

Este posibil ca, în viitorul apropiat, nu numai cazinourile din Las Vegas să solicite acordarea licențelor pentru gamblingul online. Potrivit The Wall Street Journal, gigantica rețea de socializare Facebook ar putea miza și ea pe industria în dezvoltare a jocurilor de noroc virtuale.

Conform publicației, Facebook este comparabil cu un cazinou în ceea ce privește clienții și proprietățile imobiliare. Facebook își alocă 30 de procente din banii pe care dezvoltatorii de jocuri îi câștigă pentru aplicațiile create pentru site-ul de social networking, conform raportului citat de Wall Street Journal.

Producătorii de jocuri automate precum International Game Technology din Nevada își încearcă șansele în industria rețelelor de socializare creând jocuri pentru cazinourile virtuale, aplicații gratuite pe Facebook.

Reprezentanții companiei IGT privesc rețeaua de socializare ca pe o oportunitate de a prezenta jocurile de casino unui public mai tânăr și a atrage categorii de vârstă noi spre aceste activități.