Nou Director de Vânzări la DRGT

aprilie 3, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling Europa, Stiri

Compania DRGT a anunțat, într-o declarație de presă, învestirea unui nou Director de Vânzări. Funcția ocupată de Joost van Egeraat a fost creată pentru a consolida serviciul internațional de vânzări.

Egeraat a acumulat o experiență generoasă pe piața gaming-ului internațional, deținând în trecut funcții importante în cadrul Orion Gaming și Suzo Happ Group. Directorul de Vânzări, care și-a preluat atribuțiile în data de 1 martie, se va asigura că noii clienți vor continua să primească servicii de asistență ireproșabile din partea DRGT. De asemenea, printre sarcinile sale se numără și strategia de dezvoltare pe piață a companiei. Prima expoziție a lui Egeraat a avut loc la Irish Gaming Show.

”Această ocazie îmi permite să mă prezint pieței internaționale de gaming ca Director de Vânzări al companiei DRGT. Am lucrat pentru această companie timp de mulți ani și o respect foarte mult. Faptul că DRGT este o firmă independentă o transformă în partenerul ideal pentru industria de gaming”, a declarat Joost van Egeraat.

Co-fondatorul și directorul executiv al DRGT, Jurgen de Munck, a menționat în cadrul declarației de presă că modul de lucru al lui Egeraat se mulează perfect pe abordarea flexibilă a clienților, specifică firmei. ”Suntem atenți 100% la clienții noștri și furnizăm soluții pentru a le satisface nevoile. Joost îmbrățișează această filosofie”, a mai adăugat Munck.