Titan Poker lansează cinci promoții în aprilie

aprilie 4, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling Africa, Gambling America, Gambling Asia & Oceania, Gambling Europa, Gambling Romania, Stiri

Titan Poker va lansa cinci promoții separate în cursul lunii aprilie. Astfel, jucătorii vor avea parte de nenumărate oportunități, Titan desfășurând o reducere la toate turneele importante, stimulente MTT și cash game, dar și iPops.

Jucătorii care se înregistrează prin intermediul Poker Listings se vor califica pentru un bonus de 200% alături de o serie de freeroll-uri pentru începători.

iPops (iPoker Online Poker Series) reprezintă o serie de cinci turnee separate cu buy-in-uri accesibile, care variază de la 44 la 135 de dolari. Întreaga serie garantează premii de minimum 1 milion de dolari. Main eventul cu un premiu garantat de 500.000 de dolari va fi stopat atunci când se ajunge la numărul de 27 de jucători și va continua live, în Barcelona. Evenimentele se vor desfășura între 29 aprilie și 6 mai.

De asemenea, Titan Poker oferă discounturi pentru buy in-urile la cele mai importante turnee, prin promoția Super Sale. Cash Point va oferi jucătorilor șansa la premii în bani dacă reușesc să avanseze în leaderbord, iar MTT Challenge va acorda premii primilor 20 de jucători înscriși, conform clasamentului.