VNE și-a consolidat statutul de lider la ENADA Rimini

aprilie 9, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling Europa, Stiri

Reprezentanții VNE au anunțat faptul că toate aparatele de schimb monetar produse de companie vor putea fi conectate online. Operatorii primesc astfel informații în timp real și pot controla aparatele prin intermediul unui sistem securizat. De asemenea, programul permite utilizatorilor să primească asistență din partea VNE, în orice moment, instantaneu.

Piața VLT din Italia continuă să se dezvolte, iar opțiunile pe care operatorii le pot oferi clienților din domeniul schimbului monetar se înmulțesc și ele. Câștigurile VLT cuprinse între 1.000 și 5.000 de euro sunt plătite de către casier, însă prezintă riscuri de securitate. Soluția găsită de VNE pentru această problemă și prezentată în cadrul expoziției ENADA este un nou aparat numit Cheque, care simplifică procesul. În acest caz, jucătorul poate lua biletul câștigător pentru a-l valida la casier. Odată validat, biletul este reintrodus în aparat care eliberează un cec bancar.

Conceptul de aparat de procesare a banilor descrie perfect aria generoasă de servicii oferite de aparatele VNE. Parteneriatul încheiat cu Cogetech a permis companiei să introducă tot mai multe inovații. Noul aparat oferă servicii precum încărcarea telefoanelor mobile sau plata utilităților.