SUZO-HAPP ADUCE MAI MULT SUCCES LUI FUTURELOGIC ÎN EUROPA

septembrie 24, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling Europa, Stiri

Anunţul cotractului pe termen lung al Gold Club cu furnizoulul său preferat

Suzo-Happ este mândru să anunţe că a câştigat Contractul de Furnizor Preferat cu importantul fabricant de rulete electronice sloven – Gold Club – pentru  aprovizionarea acestuia pe termen lung cu gama sa de imprimante de bilete FutureLogic. Contractul cu furnizorul preferat inițial este încheiat pe trei ani.  Suzo-Happ oferă pe piaţa globală de gaming, cea mai nouă și totuși cea mai cuprinzătoare gamă de componente și piese de schimb pentru jocuri. Alături de gama de produse Suzo-Happ, Suzo-Happ Group reprezintă cel mai bun producător din industrie. Suzo-Happ este mândră să fie  partener pe termen lung cu FutureLogic.

Puterea în profunzime a vânzărilor şi a echipelelor de servicii Suzo-Happ este un motiv important pentru succesul companiei şi o plasează într-o poziţie unică. Suzo-Happ este foarte aproape de piaţă atât ca producător, precum şi cu o parte de desfacere. Astfel, pentru liderii din industrie precum FutureLogic este evidentă situația câștigătoare pentru ambele părți, ca rezultat FutureLogic a ales semnarea contractului de furnizor preferat cu Golden Club. Este de înţeles faptul că domnul Harald Wagemaker, Director de Vânzări al Suzo-Happ EMEA este foarte entuziasmat de prezentul acord și declară: “Echipa noastră este dedicată clienţilor noştri. Noi lucrăm foarte mult pentru a înţelege nevoile clienţilor noştrii şi pentru a le întâmpina cu produsele potrivite. Prezentul acord pe termen lung de a furniza lui Golden Club imprimantele FutureLogic, este un exemplu excelent al felului în care vom continua să aducem pe piată cele mai bune produse din industrie”.

Dl Boštjan Stopar, Director General la Golden Club, spune: “Golden Club este mult mai mult decât o companie de gaming (jocuri de noroc). Noi chiar suntem atașați de ruletele noastre electronice. Investim în cea mai bună calitate posibilă şi asta explică succesul nostru de a vinde în peste 100 de ţări de pe toate continentele lumii. Pentru imprimantele de bilete am ales FutureLogic datorită  calitatății excelente de top a acestora. În plus, ne bucurăm de serviciile de neegalat Suzo-Happ. Astfel, suntem foarte încântaţi că am câștigat aprovizionare cu imprimante FutureLogic şi susţinere pe termen lung de la Suzo-Happ”.

Dl John Edmunds, Vicepreşedinte de Management Global de Produs şi de Pieţe Internaţionale la FutureLogic, concluzionează: „Doresc să felicit echipa de la Suzo-Happ pentru asigurarea acestui contract major. Golden Club este un furnizor cheie de sisteme electronice pentru rulete şi suntem foarte mândrii de furnizarea soluţiilor noastre pentru imprimante de bilete de pe termen lung.”