Burnett este numit președinte al CCG, Nevada

octombrie 25, 2012 in Gambling America, Stiri

Guvernatorul Nevadei, Brian Sandoval, l-a numit pe A.G. Burnett, preşedinte al Comisiei de Control al Gamingului, alcătuit din trei membrii. Burnett făcea parte din acesta din ianuarie 2011. Anterior de aceasta, el era avocat și a lucrat pentru comisia care supraveghează industria cazinourilor, pe probleme legale şi de reglementare. Fostul preşedinte al consiliului, Mark Lipparelli a demisionat luna trecută. Săptămâna aceasta, Sandoval l-a desemnat pe directorul  Departamentului de Afaceri de Stat şi Industrie, Terry Johnson,  membru al comisiei.

Burnett era avocat de stat senior adjunct în Direcţia de Gaming reprezentând, Comisia de Gaming Nevada şi Comisia pentru Sport din Nevada.

Înainte de a se alătura statului, acesta a fost unul dintre asociații cabinetului de avocatură Reno, care se ocupa de litigii civile, cu accent pe ocuparea forţei de muncă şi litigii comerciale. A obținut diploma de drept la Universitatea Gonzaga în 1996 şi diplomă în afaceri internaţionale şi ştiinţe politice la Universitatea din Nevada, Reno, în 1992.