DRGT cu un decor rafinat în Las Vegas

octombrie 28, 2012 in Stiri

Decorul apartamentului individual aplaudat de vizitatori

Soluțiile inovatoare ale companiei DRGT continuă să ridice ștacheta soluțiilor de sisteme pe piața de gaming. Faptul că soluțiile oferite de DRGT nu folosesc servere aduce o nouă gamă de beneficii operatorilor. Într-adevăr, operatorii încep să-și schimbe modul în care privesc sistemele. Acestea nu mai sunt un subiect complex ci un nou canal de marketing. De exemplu, drScreen permite marketingul direct pe ecranul slotului, sub privirea jucătorului. Soluțiile modulare flexibile DRGT sunt eficiente d.p.d.v. al costului și le permit operatorilor să implementeze ceea ce au nevoie când au nevoie. Mai mult decât atât, sistemele DRGT se conectează la orice aparat de joc – indifferent de vechimea acestuia sau de producător. Astfel, sistemele DRGT sunt perfecte pentru cea mai mică dar și pentrucea mai mare locație de gamining.

În decurs de douăsprezece luni, numărul de aparate de jocuri conectate la nivel global de DRGT a crescut de la 8.000 la peste 20.000. În mod normal, DRGT a fost prezentă în Las Vegas pentru a informa piaţa globală de noile și interesantele posibilităţi. Acest an conducerea DRGT decis abordarea unui nou și inovator mod, de a impacta piaţa – prin închirierea un apartament la Palazzo Hotel aflat chiar lângă Centrul de Expozitii Las Vegas. Spaţiu amplu, într-un mediu relaxat, prietenos, pentru ca vizitatorii să afle avantajele de echipare a locaţiillor lor cu DRGT.

Mr. Jurgen De Munck, Director Executiv și co-fondator al DRGT, explică alegerea locaţiei, “Noi la DRGT, vindem soluţii complexe care odată implementate, simplifică foarte mult administrarea spațiului cazinoului. Astfel, avem nevoie de timp să explicăm lumii întregi soluţiile de sisteme DRGT. După cum am spus – nu folosim servere, astfel că anul acesta în Las Vegas, nu folosim prezentarea, ci vom închiria  un apartament foarte aproape de expoziţie”.

Mr. Georg Steiner, Director general de Dezvoltare la DRGT, adaugă, “Aceast decor a fost un mediu excelent pentru a îi întâlni şi saluta pe clienţii noştri. În plus, am fost vizitați de mulți alți potenţiali clienţi. Mulţi vizitatori au spus că se bucură să vină să ne viziteze într-un mediu diferit şi să poată petrece cât timp este necesar pentru a înţelege beneficiile pe care le oferim. Schimbăm foarte mult modul în care piaţa vede sistemele. Fireşte punem mare accent pe expoziţii şi am participat deja la foarte multe ca expozanti în acest an. La viitoarea expoziție ICE din Londra, am rezervat un stand cu mărimea de 130 m2, într-o poziţie centrală”.