Încă un succes răsunător pentru Suzo-Happ în Europa

noiembrie 29, 2012 in Exclusiv, Gambling Europa, Stiri

Furnizorul preferat pentru contractul de imprimante FutureLogic a semnat cu Elektroncek

G2E din Las Vegas scoate și mai mult în evidență compania Suzo-Happ Europe. În timpul expoziţiei, pe lângă oferirea unui spectacol foarte bogat, managementul Suzo-Happ Europe a convenit verbal la semnarea unui contract cu cel mai mare producător sloven de rulete electronice – Elektroncek. Acest contract este acum semnat.

Acest Contract de Furnizor Preferat se concentrează pe furnizarea pe termen lung a gamei de imprimante de bilete FutureLogic. Suzo-Happ este cel mai mare furnizor de componente şi piese de schimb din industria jocurilor de noroc şi a sprijină Elektroncek de mulţi ani.

Elektroncek este o companie recunoscută la nivel mondial pentru calitatea superioară a aparatelor lor de joc multiplayer vândute sub marca Interblock. Soluţiile electromecanice şi electronice de gaming Interblock oferă cazinourilor, galeriilor și sălilor de gaming produse superioare performante şi oaspeţii acestora o experienţă de gaming de neuitat. Aparatele de gaming multiplayer Interblock  stabilesc noi standarde în industrie şi devin tot mai populare. În zilele noastre Interblock este un sinonim pentru aparate electronice de gaming de ultimă generație, cu prezență pe piață la nivel mondial şi suport tehnic remarcabil.

Extrem de buna comunicare cu clienții prin puterea de vânzare în mai multe limbi a fost întotdeauna un factor cheie pentru Suzo-Happ. În acest fel echipa Suzo-Happ poate identifica produsele potrivite separate, pentru clienţii fiecărei ţări. Domnul Goran Sovilj, Manager de Vânzări Regional la Suzo-Happ pe Slovenia, a fost chiar mai bucuros că o astfel de companie, lider în fabricarea de aparate electronice multiplayer colaborează cu Suzo-Happ pentru furnizarea de imprimante și servicii de suport FutureLogic.

Tomaž Žvipelj, Directorul Executiv al Elektroncek, explică această decizie cheie de parteneriat cu Suzo-Happ: “pentru noi acesta este următorul pas logic. De-a lungul anilor, Suzo-Happ a fost întotdeauna un partener de încredere pentru noi. Ştim şi avem încredere că Suzo-Happ poate fi sursa noastră de componente cheie, iar serviciile lor de suport s-au dovedit a fi de neegalat în tot acest timp. Contractul începe cu furnizarea imprimantelor FutureLogic, dar vedem potenţial pentru adăugarea mai multor componente cheie în acest contract”.

Harald Wagemaker, Director de Vânzări la Suzo-Happ EMEA, este entuziast, “Acest contract cu Elektroncek demonstrează încă o dată că suntem priviți de către clienţii noştri ca un partener şi nu doar un furnizor. Punem mare accent pe furnizarea catre industria jocurilor de noroc de soluțiile potrivite şi în fiecare an investim în dezvoltarea unor produse şi soluţii inovatoare. Suntem partenerul celor mai bune companii din industrie – cum ar fi FutureLogic pentru imprimante. Suntem foarte mândri de încheierea acestui contract cu Elektroncek pentru furnizarea imprimantelor FutureLogic.