KHEDIRA: “Ne vom impune stilul de joc ofensiv în meciul cu City!”

noiembrie 20, 2012 in Exclusiv, Stiri

Sami Khedira vorbește în exclusivitate pentru bwin înainte de meciul lui Real Madrid cu Manchester City, în grupa D a UEFA Champions League
Real Madrid merge la Manchester știind că o victorie ar apropia calificarea în primăvara Champions League. Cu două goluri marcate în ultimele cinci minute ale meciului tur, Real Madrid s-a impus cu scorul de 3-2 în clasicul pe care l-a găzduit în septembrie pe stadionul Santiago Bernabeu.

Înainte de returul de mâine, mijlocașul neamț al Realului, Sami Khedira, vorbește despre cum vrea campioana Spaniei să se impună și la Manchester. “Dortmund ne-a arătat cum să-i înfruntăm pe cei de la City, cu un joc compact, luptând pentru fiecare minge și încercând să ne impunem stilul. Cred că avem șanse bune. Cert e că trebuie să ne concentrăm pentru impune jocul nostru și forța ofensivă.”

Khedira crede totuși că Real trebuie să fie precaută în fața vedetelor lui City: Aguero, Tevez, Silva și Balotelli. “Sunt printre cei mai buni din lume”, spune Khedira, continuând: “Fiecare dintre acești jucători poate fi decisiv, deci nu ne putem concentra exclusiv pe unul singur. Va trebui să jucăm cu grijă și să încercăm să îi ținem sub control”.

Întrebat despre forma sa, mijlocașul lasă de înțeles că încă nu a ajuns la turație maximă. “Mă simt mai bine decât în alte sezoane, dar cred că un fotbalist nu trebuie să spună niciodată <sunt în cea mai bună perioadă a carierei mele>”. Trebuie să încerci mereu să te îmbunătățești. Deși cred că joc la un nivel foarte bun, e mereu loc de mai bine”.

Privind mai departe de faza grupelor, o favorită clară la câștigarea titlului e greu de determinat pentru jucătorul Realului. “Ca în fiecare an, există și acum un grup de favorite și nu ar fi corect să numesc vreo echipă”.

Reluând subiectul meciului de mâine, Khedira a concluzionat încrezător: “Cred că avem șanse mari să câștigăm”. Bookmakerii bwin par să fie de acord, oferind o cotă de 2.05 pentru victoria Realului, 3.00 pentru un success de-al lui City și 3.80 la remiză.

Selecție de cote disponibile pe bwin.com (cotele pot suferi modificări)

Manchester City     3.80      Egal        3.00     Real Madrid                 2.05

Spartak Moscova     9.50      Egal        5.75     FC Barcelona               1.26

Galatasaray              1.95      Egal        3.70     Manchester United    3.50

CFR Cluj                      2.85     Egal        3.50     Paris St. Germain      2.30

Valencia                      3.50     Egal        3.70     Bayern Munchen       1.95

Juventus                     1.83     Egal        3.70     Chelsea                       3.90

Ajax                              3.90     Egal        3.90     Borussia Dortmund    1.80

Câștigătoarea competiției

Barcelona                            3.75

Real Madrid                        4.00

Bayern Munchen             6.50

Borussia Dortmund         9.00

Manchester United        10.00

Chelsea                                                17.00