Euromillions.com deschide o loterie pentru cetățenii lumii

decembrie 17, 2012 in Stiri

Loteria Euromillions există de aproximativ zece ani și a devenit una dintre cele mai mari loterii din lume. Prin lansarea Euromillions.com, loteria a devenit mai ușor de jucat pe măsură ce se dezvoltă și adună audiență din ce în ce mai numeroasă. Euromillions.com pune loteria la dispoziția lumii întregi, în același timp oferind caracteristici usor de folosit pentru a simplifica procesul de a juca la loterie. Anterior lansării websit-ului, biletele de loterie Euromillions  nu erau disponibile pentru achiziționare decât personal, în oricare dintre cele 9 tări europene participante. În tot acest timp loteria a crescut în popularitate și sumele premiilor au crescut și ele rapid. Pentru a crește numărul jucătorilor și sumele premiilor, a fost creat Euromillions.com.

Site-ul oferă bilete de loterie jucătorilor calificați din orice colț al lumii și depune câștigurile în contul bancar al jucătorului. Aceasta reprezintă o evadare din metodele tradiționale de a juca la loterie existente pe piață, în cazul cărora, jucătorul trebuie să colecteze câștigurile personal. Nu mai este nevoie de călătorii plictisitoare în Europa. Poate dacă vei câștiga la loterie, acum călătoriile în Europa nu vor mai fi așa plictisitoare.

În plus, achiziționarea biletelor online conferă un grad de siguranță mai ridicat care nu poate fi oferit de biletele fizice. Un billet fizic vine cu riscul ca acesta să fie găsit de o persoană dubioasă și acesta să revendice premiul respectiv. Euromillions.com evită acest scenariu prin conectarea biletului virtual cu persoana care l-a cumpărat. Această caracteristică va atrage cu siguranță jucătorii care nu s-au deranjat cu procedurile unei loterii obișnuite.

Acest avantaj oferit de Euromillions.com nu face decât să atragă mai mulți jucători. Cu jackpot-uri care pot ajunge la 190 milioane € și o structură de premii generoase cu 13 categorii de câștiguri, există un potențial uriaș de recâștigare a banilor și chiar mai mult decât atât. De exemplu, în August 2012, Adrian și Gillian Bayford din Haverhill, Suffolk au câștigat jakpotul maxim în valoare de 148.656.000 £. Deși sunt puțini cei care câștigă premii atât de mari, celelalte categorii de câștiguri oferă șanse mult mai mari, cea mai mică dintre categorii având șanse de câștig de 1 din 23.

Euromillions.com este structurat într-un format ușor de urmat care îi ghidează pe jucatori de-a lungul celor 4 pasi ce trebuie efectuați pentru a achiziționa un bilet. Acesta servește de asemenea și ca punct de informare Euromillions, păstrând clienții informați la zi cu privire la extragerile loto și știrile relevante. Prin optimizarea processului, website-ul va crește numărul de jucători dar și sumele premiilor. Jucătorii se grăbesc să se alăture loteriei fantastice, care pluteste dincolo de Europa. Mulțumită lui Euromillions.com, potențialul de creștere uriașă a câștigurilor prin intermediul loteriei sunt disponibile acum la nivel mondial.