Sisteme complete de soluţii prezentate de DRGT – compania de sisteme cu cea mai rapidă creştere din industrie

ianuarie 14, 2013 in Stiri

La următorul eveniment ICE, DRGT va demonstra exact de ce este compania de sisteme cu cea mai rapidă creștere. 2012 a fost un an de dezvoltare și integrare. Pentru a reflecta excelentele sinergii dobândite DRGT’s Systems in Progress (SiP) a fost redenumită DRGT Systems. A fost înființată filiala DRGT Peru, care are deja o echipă devotată de 20 de persoane. Numărul de aparate de tip slot machine conectate în întreaga lume la  sistemele DRGT a crescut de la 8.000 la peste 20.000. Numai în Peru, 50 de cazinouri diferite s-au conectat la DRGT în 2012.

2013 promite a fi un alt an interesant. DRGT este și rămâne o companie de sisteme independentă– unde sistemele se află în prim plan. Astfel, DRGT poate conecta toate sloturile – indiferent de vârstă sau de producător. Acest lucru înseamnă că operatorii nu sunt nevoiți să renunțe la sloturile lor preferate, care sunt mai vechi, pe bază de role, atunci când introduc un sistem.

DRGT funcționează fără servere. Acest lucru simplifică sistemul de operare de zi cu zi. Toate datele sunt transmise către operator de la fiecare aparat slot machine conectat individual. Nu este nevoie de servere costisitoare, sau personal IT. Acest lucru reduce dramatic bariera costurilor pentru sisteme – creând posibilitatea de a folosi sisteme pentru un sector mare și amplu al piaței de gaming.

DRGT oferă soluții de sisteme complete – cu flexibilitate totală. Contabilitate, plata cu carduri, jackpoturi, bunusuri, urmărire client, turnee – toate acestea sunt exemple pe care le oferă lumea de oportunități încorporată de drSMIB. La subiect, clar și direct – așa funcționează DRGT. Astfel, toate produsele sunt clasificate în așa fel încât, se înţelege imediat la ce se referă fiecare produs în parte. Denumirea ‘DR’ este standard pentru toate produsele – de exemplu, drAccounting (drContabilitate), drBonusing (drBonus), drCashless (drPlată cu cardul), drJackpots(drJackpot-uri), drPlayer Tracking(drUrmărire Jucători), etc.

Întreaga echipă DRGT, inclusiv Jurgen De Munck (CEO), Michiel van Dam (COO), Georg Steiner (Senior Business Development Director), Joost van Egeraat (Sales Director EMEA), César Vásquez (General Manager – DRGT Peru), Jean-Michel de Busscher (Director of Operations – DRGT Belgium), Christian Eder (Director of Operations – DRGT Systems Austria) și Franz Lechner (R&D Director) așteaptă cu entuziasm să întâmpine vizitatorii standului lor, S8-130.