Guvernul din Macau Ripostează

februarie 20, 2013 in Stiri

Guvernul Macau va consolida sistemul său de acordare a licenţelor pentru operatori şi va lucra la aplicarea legii de combatere a infracţiunilor legate de jocuri de noroc, a declarat Francis Tam, secretarul de economie şi finanţe, la începutul acestei luni.

“În timp ce severitățile au creat suspiciuni, nu au reușit decât să tempereze moderat povestea fundamentală,”, a spus Kevin McSweeney, manager la CI Investments Inc, care gestionează 74 miliarde dolari in active, inclusiv obligaţiuni de cazino. “Macau este un centru de interes în continuă creştere. În timp ce acțiunile sunt supuse riscului de creştere, fluxul de numerar la aceste niveluri de furnizare de jocuri de noroc este excelent şi puterea de stabilire a preţurilor trebuie să asigure vânt prielnic.”

Noua conducere a Chinei cu Preşedintele Xi Jinping va începe în luna martie, după ce a promis să reducă cheltuielile substanțial şi să lupte împotriva corupţiei. Represiunile asupra operatorilor dubioși din Macau nu pot fi excluse, a declarat într-un interviu, Li Lantis, analist de gaming din Hong Kong al companiei Capital Securities Corp.

Source: www.bloomberg.com