Înșelătoria din “Ocean 11” pusă în scenă la Crown Melbourne

martie 25, 2013 in Stiri

La cazinoul Crown Melbourne din Australia a fost descoperită o imensă înşelătorie la pariuri în valoare de 32 milioane de dolari. Potrivit ziarului Herald Sun înşelătoria a implicat camere de supraveghere a cazinoului și un jucător străin împătimit, care a jucat în lounge-ul VIP al cazinoului. În prezent detaliile sunt puțin vagi deoarece Crown încă investighează incidentul, care se pare că a avut loc în urmă două săptămâni.

The Herald spune că înşelătoria a folosit aceeaşi metodă portretizată în filmul “Ocean 11” în care au jucat George Clooney și Brad Pitt. În acest film, banda de gangsteri a spart sistemul şi a controlat camerele de supraveghere din cazinouri, în înşelătoria reală, clientul care juca primea informaţii despre ceea ce puteau vedeau camerele de supraveghere despre mâna altor jucători, prin intermediul unui radio fără fir.

În ultimele două săptămâni de la descoperirea înşelătoriei a fost suspendat un operator CCTV, deşi nu este clar dacă acest lucru are legătură cu înşelătoria în cauză și suspendarea nici nu a fost confirmată încă. Crown nu spune prea multe în acest moment deoarece compania încă investighează dar dacă suma este corectă, aceasta ar fi cea mai mare înşelătorie din istoria de cazinourilor. Singurul comentariu făcut Crown a fost că acela că sunt încrezători că o mare parte din încasări vor fi recuperate.