Realitatea augmentata si cazinourile online

aprilie 22, 2013 in Gambling

Nu va mai trece multă apă pe Dâmbovița până când vom pătrunde cu toate simțurile în cele mai somptuoase cazinouri online din lume. Programatorii au ei grijă de acest lucru.

Tocmai ce scriam despre cum dezvoltarea tehnologiei vine să susțină operațiunile conexe industriei de gambling, că mă simt obligat să iau în considerare niște semnale provenite cam din aceeași zonă. Se pare că programatorii nu au nici zile libere de 1 mai și nici vacanțe atunci când vine vorba de creativitate și de inovații.

Subiectul la care vreau să fac referire în acest material este Realitatea Augmentată. Știu, dacă ar mai fi trăit Pruteanu acum și-ar fi smuls puținul păr din cap. Traducerea este cam furculision, dar nu există corespondent în limba română pentru Augmented Reality. Asta e.

În principiu acest concept definește o prelungire a realității virtuale. Practic în realitatea virtuală sunt introduse live inputuri din viața reală. rezultatul este extrem de complex și grandios.

Cercetările în acest domeniu avansează destul de repede, astfel încât în curând e posibil ca Star Trek să ni se pară pistol cu apă prin comparație cu echipamentele pe care le vom folosi în mod uzual.

Aplicațiile acestui tip de tehnologie se regăsesc peste tot, de la industria publicității (se putea oare să lipsească din această enumerare?) până la construcții și comerț.

Recent a fost avanstaă ideea potrivit căreia Realitatea Augmentată ar fi extrem de eficientă în industria jocurilor de noroc online. Există și o firmă care și-a propus derularea unui proiect în acest sens. Infinity Augmented Reality Inc. intenționeazză să construiască un sitem care să permită utilizatorilor să parieze online în diferite jocuri, folosind o platformă de tip Realitate Augmentată.

În acest fel utilizatorul va fi efectiv imersat în mediul cazinoului online, pe dimensiunea vizuală și auditivă. Acest lucru va fi posibil dacă se vor folosi echipamente suplimentare, de tip ochelari dedicați și căști. Practic, vei putea să asiști la atmosfera dintr-un cazinou stând confortabil din scaunul tău de acasă.

Premisa de la care se pleacă în acest proiect este că stabilimente precum Bellagio sau Venetian, ca să mă refer doar la câteva, investesc miliarde de dolari pentru a construi o ambianță luxoasă atât pentru gambler cât și pentru familia lui, astfel încât acesta să-și cheltuiască banii cu plăcere. În mediul online se pare că nu există o astfel de atitudine orientată către lux. Aplicațiile software care îți permit să joci ruletă și black jack online nu creează acel WOW care te lasă cu gura căscată în cazinourile land based. Deci până la urmă este o chestiune de marketing.

Toate aceste investiții ne spun un lucru foarte simplu. Dacă vrei să faci bani, trebuie să investești. olecție pe care ar trebui să o deprindem și noi atunci când ne văietăm că nu avem bani de pensii. Care este cunatumul impozitelor plătite de Bellagio către Fisc? Acum totul e clar.