Bwin.party a anunțat că va bloca jucătorii din 18 țări

mai 8, 2013 in Exclusiv, Stiri

Bwin.party a anunțat că va bloca jucători din 18 țări din Uniunea Europeană și America de Sud. Aceste țări sunt Grecia, Polonia, România, Cipru, Finlanda, Serbia, Armenia, Belarus, Croația, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Slovenia, Ucraina, Argentina, Brazilia și Columbia. Compania a anunțat această decizie deja afiliaților săi.

În e-mail s-a informat că începând cu 30 aprilie nu vor mai fi acceptate înregistrări noi din aceste țări și de asemenea că se cere ca tot pachetul de marketing pentru aceste țări să fie  retras. Totuși, toate conturile deja existente rămân deschise, iar comisioanele afiliate acestora vor fi plătite în continuare.

Se crede că această decizie are legătură cu faptul că în viitor țările menționate intenționează să reducă sau să interzică gamblingul online pe teritoriul lor, dar și din considerente comerciale, țările menționate operând valori mici, iar în acest fel bwin.party se va concentra mai mult pe piețele mai active cum ar fi cea din SUA și pe regiuni mai profitabile ca cele din Marea Britanie și Spania.