Melco va fi parte din resortul din Barcelona

iunie 16, 2013 in Stiri

Concurența lui EuroVegas, care urmează să fie construită în Barcelona i-a solicitat lui Melco International Development care este în parteneriat cu Melco Crown Entertainment în Macao, să participe la construcție.

Melco, condus de Lawrence Ho, a confirmat faptul că dezvoltatorii proiectului – Veremonte, au invitat compania să ia parte la proiectul din Barcelona.

Constructia complexului de jocuri şi de agrement din Barcelona este estimata la un cost de 1 miliard de dolari.

Melco a confirmat că a fost rugată să opereze un cazinou la “Barcelona World” – cunoscut și ca BCN World – planificat a fi construit in  capitala catalană.

Proiectul din Barcelona a venit după un refuz primit de la Las Vegas Sands, aceasta fiind destinaţia preferată pentru resortul Euro Vegas, care a fost în cele din urmă câștigat de Madrid. Euro Vegas este programat a fi un proiect al unui resort de 9 miliarde de dolari, cu toate acestea,  constructia Euro Vegas a stagnat intarzierilor produse de licitația pentru teren şi de cererile de permitere a clienților din partea de cazinou a resortului să fumeze, acest lucru fiind ilegal în Spania.

Prima fază a resortului din Barcelona s-ar numi Barcelona Dream şi va ocupa 300.000 de metrii patrați și va include un număr de 1.100 de paturi de hotel, un cazinou şi un teatru. Dezvoltatorii spun că va dura doi ani pentru a îl construi şi ar putea fi operațional până în 2016.