Trump Organization în discuții pentru un rol în gamblingul online din New Jersey

iulie 8, 2013 in Exclusiv, Gambling America, Stiri

Bloomberg informează că Donald Trump, miliardarul al cărui nume se află pe acoperișul a doua stațiuni din Atlantic City, este în negocieri pentru un parteneriat pe piaţa de jocuri de noroc online din New Jersey, după ce toate cele 12 cazinouri au notificat statul cu privire la planurile lor de a oferii servicii de pariuri pe internet. Trump, care deține drepturi de gambling online pe numele său, a purtat discuţii cu Trump Entertainment Resorts Inc., compania care detine Trump Taj Mahal din Atlantic City și Hotelurile Trump Plaza, dar şi cu alţi potenţiali parteneri, potrivit fiicei sale, Ivanka Trump, unul dintre directorii executivi ai companiei Trump Organization Inc. cu sediul în New York.

Trump ar putea semna un contract cu unul dintre cazinourile sale omonime sau cu un alt operator, a spus aceasta. Trump Taj Mahal s-a asociat cu Ultimate Gaming, care face parte din Station Casinos LLC. Gamblingul online ar putea lua startul în New Jersey chiar anul acesta. Toate cele 12 cazinouri din New Jersey au respectat termenul limită de 30 iunie pentru a solicita permisiunea statului privind oferirea de pariuri online, conform Lisei Spengler, purtător de cuvânt al lui Division of Gaming Enforcement.

Iniţiativa on-line a lui Trump devine complicată datorită dreptului de proprietate asupra hotelurilor din New Jersey. Trump Entertainment a ieșit din faliment în 2010, cu Donald Trump în calitate de investitor minoritar, dar cu niciun rol în administrație. Un contract de licenţă semnat cu compania în acel an i-a conferit acestuia control pe numele său pentru jocurile de noroc online.