Bwin.party este pregătită să înceapă afacerile online în New Jersey

octombrie 1, 2013 in Stiri, Wog

Bwin.party este pregătită să înceapă afacerile cu jocuri de noroc online, live și pe bani reali, de îndată ce gongul de start va suna în New Jersey spune directorul de comunicare pentru divizia de jocuri de noroc online al companiei. John Shepherd a vorbit cu presa din Altantic City şi a declarat că societatea va oferi în acest stat o gamă completă de jocuri de noroc, prin intermediul unui website nou nouţ, care le va oferi clienților partea de social-media instalată. Bwin are un parteneriat cu Borgata Hotel and Casino din Atlantic City.

Gigantul jocurilor de noroc online are două parteneriate în SUA cu Boyd Gaming şi MGM Resorts şi se bazează pe piaţa din SUA pentru a ajuta creşterea performanţelor lor, care recent au fost mai mici. Cu New Jersey programat pentru a deschide jocurile de noroc online pe 26 noiembrie, toate companiile de jocuri de noroc online împreună cu partenerii lor din zona cazino din SUA sunt angrenați în marea lansare. Se estimează că piața jocurilor de noroc online din SUA va valora anual peste 8,5 miliarde de dolari și se crede că odată ce alt stat va încheia acorduri în această zonă pe lângă Nevada şi New Jersey, va apare și creşterea de lichidităţi şi impulsionarea veniturilor companiilor.

Deşi Divizia de Aplicare a Legii în Gaming din New Jersey nu a confirmat încă data de 26 noiembrie ca dată de inaugurare a jocurilor de noroc online, iar aceasta ar putea fi amânată pentru ca Divizia de Aplicare a Legii în Gaming să încheie în mod satisfăcător pentru orice nivel toate reglementările şi testările de software, acest lucru nu îi oprește pe toți cei implicați să se entuziasmeze cu privire la data iminentă.