Shanghai Free Trade Zone (FTZ) ridică interdicția pentru consolele de jocuri

noiembrie 20, 2013 in Gambling, Gambling Asia & Oceania, Stiri

Conform lui Zhang Li, directorul adjunct al Departamentului de Studii Strategice Cuprinzătoare (subordonat Ministerului Comerţului), companiile cu finanţare externă sunt permise în zona de comerț liber din Shanghai. În acest fel, industria jocurilor de amuzament internă va beneficia de acest lucru şi noi vom introduce moduri de operare avansate, precum şi noi concepte de design.

“În prezent, acesta este doar un experiment deschis. De fapt, FTZ integrează comerțul intern şi extern. Producţia în afara zonei este permisă. În viitor, industria de amuzament poate beneficia de mai puţine interdicţii şi aceasta este o tendinţă în creştere. Datorită modului de operare în FTZ, China poate nu doar să atragă investiţii străine pentru a promova transformarea şi modernizarea, ci este de asemenea, capabilă de control și de prevenire a riscurilor,” spune ea.

Comunicată de Consiliul de Stat pe 27 octombrie, Schema de Ansamblu a Zonei de Comerţ Liber cu baza în Shanghai arată că întreprinderile cu finanţare străină le sunt permise fabricarea şi vânzarea de aparate de amuzament și distracţii, şi de produse aprobate de departamentele conexe culturale pentru lansarea pe piaţă. Datele arată că valoarea de piață a industriei de amuzament din China ajunge la aproximativ 60 miliarde yuani.

Pe piaţa jocurilor și distracţiilor din China, CIAE continuă să joace un rol important şi să creeze o valoare incomensurabilă, nu numai cu platforma extra-eficientă pe care cumpărătorul o caută pentru furnizorii interni şi internaţionali, ci şi cu o platformă nouă prin care întreprinderile internaţionale remarcabile pot intra în China. Până în prezent, CIAE a avut 9 ediții constante, de succes. Cu adoptarea unor politici mai liberale, companiile cu finanţare străină sunt mai accesibile în Piaţa de Amuzament și Distracţii a Chinei. De la evenimentul pentru cea de-a zecea aniversare, ne aşteptăm la mai mult provocări şi oportunităţi. Şi dacă vă numărați printre profesioniștii care sunt pregătiți să lanseze afaceri în China, CIAE este cea mai bună alegere!

Notă: CIAE2014-10th China Guangzhou Int’l Game & Amusement Exhibition se va desfășura la China Import & Export Fair Complex (Complexul de Târguri Import – Export al Chinei) în perioada 1-3 Martie, 2014.