VNE – AVANPREMIERA ICE

ianuarie 24, 2014 in Exclusiv, Gambling, Gambling Europa, Stiri

Poziţia VNE la evenimentul ICE din acest an reflectă poziţia globală a VNE pe piaţa aparatelor de schimb. Amplasat foarte aproape de centrul (S5-212) sălii aflată în partea dreaptă față de intrarea principală, cu acces direct la intrarea S3, VNE este poziţionat perfect pentru afaceri.

VNE este o companie italiană producătoare de aparate de schimb. Într-adevăr, VNE domină cea mai mare şi cea mai contestată piaţă de aparate de schimb din Italia.

VNE va expune gama sa extinsă de produse. Aceasta include soluții de schimb din bancnote în monede, din bancnote în bancnote şi monede, din monede în monede şi din tichete în bancnote și monede. Aceste soluţii acoperă toate segmentele din piața de gaming  – cazinou, VLT, AWP şi distracţii.

Ultimul model de aparat de schimb de la VNE se numește Viking şi are o multitudine de caracteristici. Bill-to-Bill 200 integrat, permite reciclarea a până la 200 bancnote (în două cupiuri, 100 de fiecare). Două rezervoare de mare capacitate, respectiv 2.500 fiecare – astfel încât un total de 5.000 de fise pot fi stocate în scopul schimbării. Aparatul de schimb Viking cântărește 150 kg – depășind de aproape de trei ori greutatea unui aparat de schimb standard. Dubla protecție din oţel în uşa din faţă şi o multitudine de cârlige grele de blocare explică această greutate suplimentară. În plus, VNE oferă posibilitatea de a securiza aparatele de schimb VNE de un perete (folosind sistemul “Blindo”) sau pe podea (folosind sistemul “Heavy”). Biometria citeşte şi acceptă amprenta digitală în scopul accesării. În plus, Viking este echipat cu tehnologie completă pentru acces online, în timp real – atât în scop comercial (contabil, etc.) cât şi tehnic (monitorizare, potenţial, detectare erori, etc). Operatorii au astfel la îndemână controlul complet al aparatului lor Viking.

Super Change VLT acceptă şi dispersează monede şi bancnote și manevrează bilete şi carduri. Acceptorul de monede vrac primește până la 20 de monede pe secundă – ideal pentru transfer într-un pot de monede. O altă soluţie VLT este și aparatul Queen Change, care acceptă şi dispersează bilete cu coduri de bare şi poate fi conectat la toate platformele VLT. Capacitatea de monede şi bancnote este foarte mare – 4.500 de monede (3 rezervoare) şi 3.000 de bancnote (dispensere de 5 bancnote).

Aparatele de schimb VNE sunt proiectate și fabricate în Italia – deci sunt poziționate optim datorită caracterului lor atrăgător. Aparatele de schimb VNE sunt, de asemenea, și o modalitate de a comunica cu clienţii – un instrument de publicitate şi de marketing. Ecranul mare aflat pe uşa din faţă a lui Maxi Changer le permite operatorilor să afișeze mesaje, anunţuri – orice doresc şi se află salvat pe un stick USB. Dacă un aparat de schimb are difuzoare, înseamnă că aparatul de schimb poate funcţiona de asemenea, și ca un tonomat, clipurile putând fi rulate pe monitorul mare.