Profitul pe jumătate de an al companiei Rank în scădere cu 23%

februarie 13, 2014 in Gambling, Gambling Europa, Stiri, Wog

Cel mai mare operator de jocuri de noroc din Marea Britanie, The Rank Group, care operează 97 de săli Mecca Bingo și 55 de săli de joc, a anunţat rezultatele sale anuale pentru prima jumătate a anului trecut, care arată o scădere de 23% a profiturilor în afaceri. Lovitura de grație a fost Divizia de Companii Bingo, cu o scădere masivă de 38% a veniturilor, pe care Rank o atribuie verii toride de anul trecut.

Rank, care este deținut în majoritate de Malaezia Guoco Group, a avertizat în octombrie că profiturile ar fi ușor sub aşteptări, datorită impactului afacerilor bingo. “După cum am avertizat anterior, prima jumătate a anului financiar curent a fost o provocare, cu performanțe în scădere ale mărcilor, asemănătoare cu cele din aceeași perioadă a anului trecut,” a spus într-o declaraţie directorul executiv, Ian Burke.

Rank a declarat că profitul înainte de impozitare a scăzut cu 23% la 27,7 milioane de lire sterline (45,7 milioane dolari). Compania a răspuns dificultăţilor întâmpinate de Mecca Bingo şi de afacerile cazinoului Grosvenor, prin reducerea costurilor şi încercarea de a spori veniturile. “Managementul anticipează un profit în a doua jumătate a anului, excluzând impactul cazinourilor achiziționate, acesta va fi în general pe aceeași linie cu cel din aceeași perioadă a anului trecut,” a adăugat Burke. În această perioadă, compania a finalizat integrarea celor 19 cazinouri achiziționate în mai 2013 de la Gala şi a investit 11, 9 milioane £ în produse noi şi renovări aduse cazinourilor. Acest nou portofoliu de cazinouri se vinde bine, a spus într-o declaraţie Rank.