Raid al politiei din Moscova intr-un cazinou care valora milioane

februarie 19, 2014 in Gambling Europa, Stiri, Wog

Politia din Moscova a descins intr-o locatie din nordul orasului unde se desfasurau activitati de gambling ilegale. Locatia era deghizata intr-un club VIP privat unde persoanele care intrau in club erau pre-stabilite si se crede ca operatorii cazinoului ilegal  ar fi incasat venituri saptamanale de $1,4 milioane pe saptamana.

In urma descinderii treizeci de clienti si douazeci de membrii ai staff-ului  precum si managerii au fost arestati. Membrii ai staff-ului au dorit sa arda documente si dovezi care faceau legatura intre operatori si cazinou.

In incinta cazinoului ilegal existau 60 de aparate tip slot machine, 5 mese de poker  si 5 rulete, securitatea locatiei era de asemenea impresionanta beneficiind de usi blindate. Personalul de securitate lasau jucatorii sa intre doar cu acceptul managementului.

Dupa interzicerea jocurilor de noroc, din data de 1 Iulie 2009, sute de cazinouri ilegale au aparut in oras. Se crede ca miliarde de dolari sunt jucate in fiecare an in Moscova. Se pare ca politia este depasita in incercarea de a eradica total jocul de noroc, foarte multi oficiali au fost arestati pentru fapte de coruptie legate de cazinourile ilegale.