Site-urile Las Vegas Sands sunt refăcute la aproape o săptămână de la spargerea lor

martie 2, 2014 in Gambling, Gambling America, Stiri, Wog

Las Vegas Sands Corp, proprietarii cazinourilor Venetian şi Palazzo aflate pe Strip, și-au refăcut site-urile la o săptămână după ce acestea au fost sparte de hackeri.

Compania de jocuri de noroc cu sediul în Las Vegas, a oprit site-urile, inclusiv portalurile de Internet ale casino-resorturilor de pe Strip aflate în proprietatea sa, pe 13 februarie. Vizitatorii site-urilor au fost informați că acestea se află în curs de întreţinere. Ron Reese, purtătorul de cuvânt al Las Vegas Sands, a declarat că site-urile au fost reparate luni dimineaţă. Compania a luat cunoştinţă de spargerea lor prima dată pe 12 februarie, când a picat e-mailul companiei.

Reese a refuzat să comenteze dacă sistemele interne ale companiei americane, sunt de asemenea, din nou funcționale. Comisia Jocurilor de Noroc din Nevada şi FBI-ul investighează această spargere. Hackeri au pus pe site-uri imagini care îl condamnă pe Sheldon Adelson, CEO, pentru comentariile făcute toamna trecuta la Yeshiva University din New York, privind folosirea armelor nucleare asupra Iranului. Incidentul a afectat nu doar site-ul corporativ al Las Vegas Sands şi al proprietăţilor de pe Strip, ci și site-urile cazinourilor din China, Singapore şi Betleem (Pennsylvania).