Genting Group înaintează ofertă de cazinou în New York

mai 13, 2014 in Gambling, Stiri, Wog

Genting Group a făcut o ofertă oficială în valoare de 1 milion $, în schimbul permisiunii de a își înainta propunerea privind una dintre cele patru licenţe de cazinou disponibile acum în nordul statului New York. Gigantul jocurilor de noroc cu operaţiuni în Asia, Marea Britanie şi, de asemenea, salonul de sloturi Resorts World de pe hipodromul Aqueduct din Queens, vrea acum să deschidă un cazino în acest stat.

Compania a spus că a ia în considerare mai multe zone din regiunile Catskill şi Hudson Valley, dar nu a dat mai multe detalii. Se așteaptă ca până la şaisprezece operatori de cazinou să înainteze cereri pentru cele patru licenţe disponibile. Caesars Entertainment, un operator de top de cazinou și-a anunţat deja intenţiile de a cheltui în jur de 750 milioane dolari, în cazul în care cererea lor de licenţă va fi aprobată, clădirea propusă spre a deveni cazinou aflându-se în Orange County, situat la aproximativ 50 km nord de Midtown Manhattan.

Cu toate acestea, unii operatori sunt de părere că există deja suficiente opţiuni de gambling pentru consumatori şi din cauza concurenţei care există se gândesc serios dacă să aplice sau nu. Cu cazinouri sau saloane de jocuri de noroc deja construite sau planificate spre a fi construite în Connecticut, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania şi Rhode Island, şi mai multe ce vor sosi în Massachusetts, unii analişti cred că piaţa este deja suprasaturată.