Proiectul de lege pentru jocurilor de noroc din Africa de Sud este gata

mai 12, 2014 in Gambling, Gambling Africa, Stiri, Wog

Proiectul de Lege Privind Jocurile de Noroc de la Distanţă pe 2014 din Africa de Sud a fost pus în dezbatere şi comentat de opinia publică, înainte de a fi înaintat către comisia care va lua în considerare şi va dezbate legislaţia propusă pentru jocurile de noroc online, care apoi va fi trimisă mai departe pentru a fi votată în Parlament. Aceasta este prima dată când un proiect de lege complet care legiferează legalizarea şi protejarea atât a clienţilor cât şi a operatorilor va ajunge în faţa parlamentarilor, pentru a îi aduce în cele din urmă Africii de Sud un set de reglementări pentru jocuri de noroc online.

The public have to the 23rd May to make comments on the bill before it then goes to the Portfolio Committee on Trade and Industry, where it could take some 9 months of debate and consideration before going to the full parliament to vote on it.

Publicul are timp până pe 23 mai să comenteze pe marginea legii înainte de a merge către Comitetul de Comerț și Industrie unde ar putea sta 9 luni în dezbatere înainte ca plenul Parlamentului să îl voteze.

Unele dintre obiectivele noului proiect de lege vor acoperi:

Reglementarea gamblingului de la distanță în Republica Africa de Sud;

Emiterea de norme şi standarde uniforme pentru ca jocurile de noroc la distanţă, să fie aplicate pe întreg teritoriul țării.

Prevenirea minorilor și a persoanelor vulnerabile de expunerea la efectele negative ale jocurilor de noroc; asigurarea conformității cu Actul Centrului de Informaţii Financiare

Protejarea operatorilor de jocuri de noroc de la distanţă, publici şi licenţiați, de comportamentul fraudulos şi penal, spălarea banilor sau finanţarea activităţilor teroriste şi conexe.