DRGT salutat ca lider în tehnologia de sisteme în Peru la Peru Gaming Show

iulie 8, 2014 in Gambling, Gambling America, Stiri

Peru Gaming Show a fost locația ideală pentru ca echipa DRGT să furnizeze informații detaliate privind motivul pentru care DRGT este pe bună dreptate considerat lider al tehnologiei de sisteme în piaţa jocurilor de noroc peruviană. Compania de sisteme cu cea mai rapidă creştere din industrie oferă soluţii testate, flexibile. Această abordare modulară le permite operatorilor să adauge caracteristici, când şi dacă acest lucru este necesar.

drAccounting este o condiţie prealabilă pentru tehnologia de sisteme din Peru. DRGT le oferă operatorilor multe posibilităţi de gestionare a aparatelor lor de jocuri de noroc. Opțiunile de jackpot, ticketing şi player tracking sunt disponibile – în mod corespunzător, numite drJackpots, drTicketing şi drPlayerTracking. DRGT este bine cunoscută ca societatea de sisteme care poate conecta toate sloturile prin tehnologie fără server. Astfel, costurile pentru implementarea sistemelor DRGT sunt mult mai mici decât în cazul celor convenţionale.

“Tehnologia de sisteme dovedită, care este modulară și are un foarte bun raport cost-beneficii – va bifa toate cerinţele unui operator. Opţiunile noastre de viitor precum drScreen le permite operatorilor să comunice direct cu clienţii lor; iar în acelaşi timp jucătorii își pot gestiona conturile direct de pe ecranul de joc. Acest lucru este benefic atât pentru operatori cât şi pentru jucători, deopotrivă. Vedem din ce în ce mai mulți operatori care migrează la DRGT datorită acestor beneficii. Suntem pe cale de a deveni compania de sisteme numărul unu din Peru”, a remarcat cu mândrie Managerul General al DRGT Peru, Alex Stiglich.

DRGT Peru serveşte, de asemenea, ca partener de distribuție şi service pentru companiile Alfastreet şi APEX gaming din Peru. Ruleta electronică R8 de la Alfrastreet a stârnit un interes special, acesta fiind singurul produs de acest gen care le permite jucătorilor să se bucure în acelaşi timp atât de Derby cât şi de unul dintre jocurile de Ruletă, Black Jack, Bacarrat sau Poker. APEX gaming Austria are soluția corectă de gaming atât pentru sălile  mai mici cât şi pentru cele mai mari – motivul fiind o combinaţie de două pachete de jocuri a câte douăzeci de jocuri fiecare, alături de posibilitatea de a configura numărul de linii de câștig.