Investiție de 7,4 miliarde de dolari în proiectul ”Galaxia Macao”

februarie 2, 2015 in Exclusiv, Gambling, Gambling Asia & Oceania, Stiri

Chinezii sunt pregătiți să ducă investițiile din Macao la un alt nivel. Peste 7,4 miliarde de dolari vor fi investiți în dezvoltarea Galaxiei Macao. Scopul acestui proiect este dezvoltarea și diversificarea turismului din micul teritoriu de pe coasta de est a Chinei, informează macaunews.com.mo.

Pe o suprafață de peste 1,1 milioane de metri pătrați vor fi construite șase hoteluri cu 4.000 de camere, apartamente, vile, precum și SPA-uri. Se dorește chiar recreerea districtului Broadway din New York pe care se vor organiza o serie de spectacole și unde vor fi aduși artiști de renume mondial.

Lui Che-woo, președintele  Galaxy Entertainment Group (GEG), a afirmat că acest proiect e conceput pentru a contribui la diversificarea regiunii Macao. Pe lângă faptul de a atrage mai mulți turiști, chinezii își doresc și să îi determine să rămână cât mai mult. De asemenea, proiectul vizează și dezvoltarea gamblingului: peste 500 de mese de joc noi vor fi amplasate în noile locații.

GEG deține din 2013 și Complexul Grand Waldo în care s-a investit 5 miliarde de dolari.  Proiectul ”Galaxia Macao” își va deschide oficial porțile începând cu 27 mai 2015.