Conferință despre reglementările jocurilor de noroc organizată de IGaming

martie 12, 2015 in Exclusiv, Gambling America, Stiri

IGaming North America va organiza în perioada 14-16 Aprilie o conferință în care se va discuta despre echilibrarea nevoilor consumatorilor, guvernelor și operatorilor autorizați într-un cadru reglementat. Conferința e dedicată autoritățile de reglementare, oficiali ai loteriilor și creatorii de politici publice.

Susan Hensel, directoare de licențiere la Pennsylvania Gaming Control Board, își va asuma rolul de moderator. ”Oricine își dorește să înțeleagă ce trebuie să facă și ce să nu facă pentru a reglementa jocurile online de noroc va găsi această conferință informativă. Vom avea experți din industrie care vor prezenta experiențe din propia lor carieră în așa fel încât să explorăm modalități de a crea un mediu de reglementare eficient care să protejeze interesul public, dar în același timp să contribuie la o creștere a pieței”, a declarat Susan.

La conferință și-au anunțat până acum prezența următorii speakeri: Jeffrey Haas (Group Director Poker, bwin.party) și Anna Sainsbury (CEO GeoComply). Conferința va avea loc în Las Vegas, la Planet Hollywood Resort&Casino.